pepeliashka.com
 
ПРОФЕСИОНАЛНО ПОЧИСТВАНЕ
english Професионално почистване :: Услуги
Начало
Услуги
Почистване на офиси
Цени
Контакти
Клиенти
English

Основно почистване
1.Машинно изпиране на меки подови настилки /мокети, килими, пътеки, велтер/
Процедурата се извършва с помощта на еднодискова фрикционна машина. Посредством нея настилката се шампунира с двукомпонентен препарат, съдържащ неутрален обезмаслител и антистатик. След това чрез метода на екстракцията /впръскване на разтвор и изсмукване/ настилката се изплаква и частично се подсушава. Основното подсушаване се постига посредством вакумно третиране с водосмукачки снабдени с воден филтър, спомагащо за максимален обем и плътност на косменото покритие.
2. Машинно изпиране на меки текстилни тапицерии
Първоначално се извършва предварителната подготовка, която включва изсмукване на по-едрите замърсявания. С помощта на спрей-екстрактор се извършва шампуниране на тапицерията, състоящо се в нанасяне на перилен разтвор. След нужното технологично време се пристъпва към дълбочинна екстракция, която представлява впръскване на вода под налягане и изсмукване. Тази процедура спомага за дълбочинно почистване на тапицерията, както и за премахване на всякакъв тип петна. Подсушаването се извършва с помощта на мощни водосмукачки.
3.Машинно почистване и обработка на твърди подови настилки /гранит, мрамор, мозайка, теракот, гранитогрес и др./
Настилката се третира с подходящ препарат и посредством високооборотна фрикционна машина, се постига така нареченото “отваряне на порите”. По този начин се отстраняват и най-упоритите замърсявания. Следва изсмукване на мръсния разтвор като се използва водосмукачка. След нужното технологично време се пристъпва към изплакване на настилката с помощта на фрикционна машина, с която се отстраняват и по-финните замърсявания. Следва нанасяне на стабилизираща емулсия, която е последен етап преди нанасяне на защитен слой /запечатка/. Той представлява устойчив на триене, предпазващ и гланциращ настилките филм.
4.Финно шлайфане и кристализация
Тази процедура се извършва посредством диамантени дискове, като се отнема слой в зависимост от дълбочината на пукнатините и шуплите, след което се възтановява първоначалния гланц с помощта на най -съременната технология - кристализация.
5.Измиване на прозорци и витрини
6.Почистване на фасади, орнаменти реклами и стъкла на голяма височина
Извършва се с помощта на собствени алпиниски пособия, препарати и машини, действащи със струи под високо налягане.
7. Унищожаване на вредни насекоми и гризачи
(дезинсекция и дератация)
Oбработката се извършва с модерна техника и препарати.Използват се препарати, които са изключително ефикасни в борбата с различни видове вредители и безвредни за хората, домашните животни, околната среда и растенията.
“Ежедневна поддръжка на хигиената”
Тя включва услуги, необходими за поддържане на настилките в максимално свеж вид и за задържане на амортизацията им, като по този начин се повишава нивото на чистотата .
Извършва се еднократно за деня в удобно за клиента време:

  • Прахосмукиране и измитане;
  • Измиване на твърда настилка със специализирани препарати;
  • Почистване на стъкла и врати;
  • Забърсване на прах на цялостно обзавеждане;
  • Събиране и изхвърляне на отпадъци;
  • Дезинфекция, ароматизиране и зареждане с консумативи на санитарни възли

В практиката на фирмата е: преди сключването на договор, да се извърши пробно почистване на отделни настилки във време и място удобно за клиента.

Почистване с професионални машини
Шлайфане на мозайка и мрамор
Шлайфане с професионални машини
Професионални машини за почистване
© Пепеляшка , тел:02/ 920 33 95; e-mail: pepeliaska@abv.bg