Фирма “Пeпеляшка” e сред известните фирми за почистване в София. Нашата мисия и отговорност е вършим своята работа перфектно до най-малкия детайл. Така се утвърдихме като предпочитана фирма за професионално почистване.

Разполагаме със специализирани почистващи машини от най-висок клас, използвааме сертифицирани почистващи препарати. Накои от операциите в нашата дейност извършваме ръчно, според спецификата на конкретната задача. Нашият индивидуален подход ни е спечелил много корпоративни и индивидуални клиенти.

Целта ни като фирма за професионално почистване е да поддържаме баланс между качество и стойност на услугите, които предлагаме.

Ключов фактор за успеха на фирма “Пeпеляшка” е екипът ни, който се съставен от специалисти с богат опит и квалификация. Те преминават през обучения за професионалната квалификация и усвояване тънкостите на почистващия процес, за употребата съвременни почистващи материали и качественото боравене с тях.

Притежаваме над 20 – годишен опит в сферата на професионално почистване на офиси и домове.

Фирма “Пeпеляшка” предлага качество на услугата, която се индивидуализира спрямо вашите нужди за почистване. Специалистите на “Пeпеляшка” изготвят план след предварителен оглед на помещенията. Планът включва дейности по почистване, изцяло съобразен с вашите изисквания.
Предлагаме гарантирано качество на услугата, която се индивидуализира спрямо вашите нужди за почистване.

С внимание към всеки детайл, отговорно отношение и покриване на най-високите стандарти, ние Ви гарантираме перфектни резултати.